LABOOCA® Groningen

Workshops

Zoek jij een leuke, sportieve activiteit met vrienden of familie? Een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje, feestelijke opening van je nieuwe winkel: noem het en wij organiseren het! LABOOCA® Groningen heeft veel ervaring met het geven van workshops en masterclasses. Zowel bij ons als op je eigen locatie.

De inhoud van de workshop wordt specifiek afgestemd op jouw wensen, om ervoor te zorgen dat iedereen lacht en plezier heeft. Een voorbeeld hiervan is onze LABOOCA® workshop. Hier leer je de basis van dansen zoals Salsa, Merengue, Cumbia, Bachata etc. te combineren met effectieve fitnessoefeningen. Je kunt meteen meedoen door alleen de instructeur te volgen. Door het informele karakter vliegt de tijd voorbij.

Masterclass met Marlon

Marlon is al jarenlang een grote naam in de internationale fitnesswereld. Hij vliegt dan ook regelmatig naar het buitenland om daar keer op keer honderden mensen te laten zweten tijdens zijn spetterende LABOOCA® masterclasses. Ook in Nederland is het natuurlijk mogelijk om een masterclass met Marlon te organiseren. Neem hiervoor contact met ons op! Let op: Marlon geeft zowel LABOOCA® als aqua masterclasses!!

Workshops voor kinderen en tieners

Kinderfeestjes, sportieve activiteiten op scholen, evenementen voor kinderen met een beperking.. Marlon weet iedere groep kids enthousiast te krijgen en lekker te laten bewegen. Kinderen houden ervan om rond te springen en op het ritme van muziek te bewegen. Vanwege het speelse karakter en de simpele pasjes zal het niet lang duren voordat alle kinderen uit hun dak gaan.

Wil je meer weten over het organiseren van een workshop of een masterclass? Alles is mogelijk! Aarzel dus niet om contact met ons op te nemen en je ideeën met ons te bespreken.