LABOOCA® Groningen

Personal training

Marlon geeft niet alleen verschillende groepslessen, maar is daarnaast als personal trainer actief. Kun of wil je liever geen groepslessen volgen? Of heb je een specifiek probleemgebied dat je graag één op één met een trainer wilt aanpakken? Wij helpen je je fitnessdoelen te bereiken. Neem contact met ons op! Personal training en Small Group Training is mogelijk op diverse locaties in de stad Groningen.

Voor wie is personal training?

Iedereen komt in aanmerking voor personal training. Hieronder noemen we een aantal situaties waarin personal training kan helpen aan het behalen van je persoonlijke doelen:

  • Je hebt overgewicht en wilt hier graag iets aan doen
  • Je traint al een tijdje en wilt graag advies over de beste oefeningen
  • Je wilt voor een bepaalde datum de beste resultaten behalen (van missverkiezing tot fitnesstest)

Ook kinderen kunnen baat hebben bij personal training, bijvoorbeeld bij (risico) op overgewicht of bij gedragsproblemen. Marlon heeft veel ervaring met het geven van personal training aan kinderen en weet precies op de juiste manier tot hen door te dringen.

Zowel voor kinderen als voor volwassenen geldt dat personal training maatwerk is. Ook de prijs wordt daarom onderling afgesproken, gebaseerd op de specifieke wensen en behoeften. Wil je bijvoorbeeld bij jouw thuis trainen? Of liever in de sportschool? Buiten, of in het zwembad? En hoeveel sessies worden er afgesproken? Als je geïnteresseerd bent in personal training en je wilt meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Thuis trainen?

Ook zonder een eigen trainer is het mogelijk om thuis te werken aan je conditie, het versterken van je spieren en het verbeteren van je uithoudingsvermogen en lichaamsbouw. Hiervoor heeft Marlon het LABOOCA® L.A.T.C. Home Fitness Program ontwikkeld: een thuisfitness programma waarin je korte online trainingssessies doet, samen met Marlon. Wil je hier meer over weten? Ook dan kun je contact met ons opnemen.