LABOOCA® Groningen

Fat Attack (L.A.T.C.) in Groningen

Bewegen op muziek (BOMmen) in een nieuw jasje, dat is de beste omschrijving voor onze groepsles Fat Attack (L.A.T.C.) Op verschillende muziekmixen ben je constant bezig met het uitvoeren spierverstevigende oefeningen en bewegingen. Je werkt aan het opbouwen van je conditie, je verbrandt vet, je verbetert je coordinatie en flexibiliteit en je traint als extra bonus ook nog eens je lachspieren.

Fat Attack (L.A.T.C.) is een groepsles waarbij je eigenlijk van tevoren nooit precies weet wat je gaat doen, maar waar je altijd vrolijk en voldaan van terug komt. De les is voor iedereen geschikt. Het proberen waard!

Wat betekent L.A.T.C.?

De afkorting L.A.T.C. staat voor Legs, Arms, Torso en Combination. Tijdens de les worden deze lichaamsdelen voornamelijk aangesproken, door middel van aparte oefeningen of juist in combinatie met elkaar. Doordat deze oefeningen op een bepaalde manier in de les zijn verwerkt, haal je optimaal resultaat uit je oefeningen.

Meer weten over Fat Attack (L.A.T.C.)? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Een proefles volgen kan uiteraard ook: klik HIER voor ons lesrooster!