LABOOCA® Groningen

LABOOCA® in Groningen

Bij LABOOCA® Groningen is het mogelijk om lessen te volgen in het gloednieuwe programma LABOOCA®, wij zijn hiermee de enige locatie in Nederland waar les gevold kan worden bij LABOOCA® ontwikkelaar Marlon Connor!

LABOOCA® staat voor ‘Latin Bootcamp’ en is een fitnessprogramma gebaseerd op Latijns-Amerikaanse ritmes en muziek. LABOOCA® is geschikt voor alle mensen die genieten van groepslessen en bewegen op muziek, maar die zichzelf nog net iets verder willen pushen.

LABOOCA® combineert soepele en sexy dansbewegingen met de meest effectieve bootcamp oefeningen die een boost zijn voor al je spieren, zoals rennen, springen boksen en schoppen. Wil je werken aan een slanker en strakker lichaam, je spieren verstevigen of je conditie opbouwen? Dan is dit iets voor jou!

LABOOCA®: Het eerst in Groningen!

Marlon is de grondlegger van LABOOCA® en kan daarom als eerste wereldwijd dit gloednieuwe fitnessprogramma aanbieden. Uiteraard willen wij dit delen met onze leden in Groningen, wat betekent dat je LABOOCA® op ons lesrooster kunt vinden.

Meer dan andere dansfitness programma’s is LABOOCA® gericht op het fitter maken van je lichaam. Per les worden specifieke spiergroepen aangesproken en getraind, waardoor je na korte tijd al veranderingen aan je lichaam kunt zien. Ben jij op zoek naar een gloednieuwe, intensieve en effectieve workout die je lichaam een boost geeft? Probeer LABOOCA® nú als eerste in Groningen!

Meer weten over LABOOCA®? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Een proefles volgen kan uiteraard ook: klik HIER voor ons lesrooster!